gallery/kiilto iso1000
gallery/rrnkeittiö1000

Myymälän sisustusta, klikkaamalla kuvat suurenevat uuteen ikkunaan.

Sopu Keittiöt Oy on 2016 perustettu savonlinnalainen yritys. Meillä on keittiötilojen sekä kodin märkätilojen suunnittelusta sekä toteutuksesta yhteensä vuosikymmenten kokemus. Meille on tärkeää, että Sinä asiakkaanamme tulet kuulluksi, ja että kotiisi tehtävät muutokset palvelevat Sinua siinä käyttötarkoituksessa, jonka koet itsellesi tärkeäksi.

 

Sopu Keittiöt palvelee myös muissa kodin saneerauksissa ja remontoinneissa. Me arvostamme kiinteistöjen kulttuuria ja tyylejä, ja opastamme Sinua tekemään valintoja suuntaan, jonka tuloksena syntyy huolella ajateltu kokonaisuus. Muutoksen ei aina tarvitse olla suurikaan - joskus riittää, että huomioidaan pienikin muutostarve tuomaan uudistusta kodin ilmeeseen.

 

Myymälä- ja tuotantotilamme sijaitsevat samassa rakennuksessa. Keittiökalusteiden mitoitus on tänä päivänä korkeutta lukuunottamatta edelleen vakio. Yleensä tästä syystä vanhempaankin kiinteistöön löytyy mittasopivat elementit, mutta joskus tilan muutoksen vuoksi tarvitaan erikoismitoitusta. Meillä mittamuutokset tehdään tarkasti omana tuotantona silloin, kun muut ratkaisut hidastavat toimitusta tai nostavat kustannuksia kohtuuttomasti.

 

Tästä syystä sanomme mieluusti aina, että "Kyllä pystyy!"